Dragă cititorule,

Îți mulțumesc pentru prezența ta aici, acest fapt mă onorează.

Probabil că ești în căutarea unei modalități de vindecare sau re-echilibrare. Sau poate că ești doar curios să afli despre această terapie. În orice caz, mă bucur că ești aici! Mă bucur pentru faptul că alegi sau iei în considerare opțiunea de a fi bine în mod natural.

Poate te întrebi cine sunt.. Aștern aici doar câteva rânduri despre mine, cu gândul că vei afla mai multe dacă iți dorești, atunci când ne vom întâlni.

Sunt un om care iubește foarte mult ceea ce face. De când practic terapia Bowen am trăit și trăiesc momente minunate alături de pacienții cu care am lucrat și lucrez în continuare. Am un mare sentiment de recunoștință față de ceea ce fac, ceea ce lucrez. Asta pentru că terapia Bowen e mereu de partea mea, a ta, a corpului și psihicului asupra căruia lucrează. Îmi place atât de mult să lucrez cu această tehnică pentru că nu are efecte secundare, pentru că e naturală și pentru că tot ce face e să stimuleze organismul întru autovindecare. Mă simt un om fericit care și-a găsit calea în prezent și e cu atât mai frumos că o pot împărtăși și celor din jurul meu. Mi-am dorit dintotdeauna să fac ceva care să conteze, pentru mine dar și pentru cei de lângă mine. Ceva care să îmi placă și pe care să-l fac cu toată dragostea. În căutarea mea de a găsi implinrea în domeniul profesional am găsit Terapia Bowen. E o tehnică pe cât de simplă pe atât de frumoasă și mereu apar situații noi. Oameni unici în existența și afecțiunile lor, oameni pe care îi văd modificându-se de la o ședință la alta, oameni ce se “înseninează” pur și simplu în urma ședințelor. A cunoaște și a practica această tehnică mă face să mă simt un om norocos. Fie că sunt la cabinet și lucrez fie că doar povestesc despre terapia Bowen, toate sunt momente ce îmi hrănesc sufletul cu o imensă energie și bucurie.

Te invit să trăiești și tu experiența unei ședințe de terapie Bowen!

Mă înclin,

Ana Simona Panțiru