De ce (si) Zyto?

Sunt terapeut Bowen Ana Simona Prisăcaru și practic această tehnică de aproximativ șapte ani. În toți acești am avut și am oportunitatea de a ajuta oameni, bucuria de a crește alături de ei și prin ei, de a le sprijini vindecarea atât fizică cât și psihică, oferindu-mi și mie totodată reminde-uri constante asupra a ceea ce contează cu adevărat- starea noastră de bine în interior.

Mulți ani am practicat cu bucurie și succes doar terapia Bowen până de curând, când am descoperit mai îndeaproape și beneficiile uleiurilor esențiale. În acest context am adăugat în practica din cabinet și aplicarea acestora, uleiuri pure cu grad terapeutic, facilitând/grăbind în anumite situații (acolo unde am considerat necesar) procesul de vindecare în interiorul a ceea ce suntem: minte-trup-suflet.

După o vreme în care am experimentat și m-am bucurat de rezultatele acestor două terapii alternative împreunate, am descoperit scanarea Zyto. Consider că acest instrument se potrivește și completează de minune procesul de identificare a cauzelor dezechilibrelor din corp, oferind totodată și soluțiile necesare fiecăruia în parte.

Scanarea Zyto este un proces simplu, neinvaziv, ce se realizează prin plasarea palmei pe dispozitivul de scanare. În timpul procedurii, programul transmite impulsuri energetice subtile către organism. Acesta va reacționa în mod natural, creându-se astfel o “biocomunicare”. Durata medie a scanării este de 5-7 minute iar interpretarea rezultatului poate dura între 1-2 ore. În urmă scanării întregului corp primești un raport detaliat și personalizat despre:

·     Organe

·     meridiane energetice (conform medicine tradiționale chineze)

·     sistem cardiovascular

·     sistem gastrointestinal

·     sistem hormonal

·     sistem imunitar

·     sistemul de detoxifiere

·     sistemul limfatic

·     sistemul respirator

·     somn (calitatea si factorii de stress ai acestuia)

·     hidratare (nivelul de hidratare si factorii de stres ai acestui sistem)

·     Stres toxic

·     factori de stres mental și emotional

·     emoții (care dintre ele sunt în echilibru și care au nevoie să fie văzute, conștientizate, echilibrate)

Lentilele prin care privim acest raport au la baza cunoștințe din sfera psihologiei, noua medicină germanică (conflictele care au cauzat dezechilibrele), Recall Healing (vindecare prin amintire), tehnica Bowen, aromaterapie.

În urma unei scanări Zyto poți înțelege în mod profund care sunt cauzele stării pe care o experimentezi, făcând corelații între starea fizică și cea emoțională, observând care sunt factorii ce afectează calitatea sistemelor noastre, ce necesități are organismul, etc. Pe lângă această înțelegere integrală, holistică asupra stării fiecăruia, raportul Zyto îmi oferă și mie posibilitatea, ca terapeut, să înțeleg dincolo de aparențe care sunt nevoile corpului și psihicului și mai concret, care sunt procedurile cele mai potrivite din terapia Bowen, care să ajute la revenirea în echilibru.

Avem așadar tot ce ne trebuie pentru a identifica atât cauza cât și soluțiile multiple ce pot ajuta pe fiecare să își recapete starea de bine. Vorbim despre instrumente și tehnici alternative, holistice, neinvazive și în mod cert sănătoase ce se pot aplica la orice vârstă, începând cu nou-născuți, copii, adulți, vârstnici.

Vă aștept cu drag să ne cunoaștem, să povestim despre ce există în prezent ca dezechilibru și cum poți schimba/reveni la binele tău interior.